EU-valet är över. Utan synlighet i stora medier skrapade vi ihop 0,6 %. Nu bygger vi vidare på den mobilisering vi gjort och bjuder alla pp-vänner att hänga på.  Hör av dej till stockholmsregionen@piratpartiet.se om du vill bidra.  Besök också piratpartiet.se.

admin

Hej, här placerar vi diverse information för aktiva i Stockholmsregionen

Här en början till en lista på folk i Stockholmsregionen som (i princip) vill vara aktiva eller kan bidra vid speciella tillfällen, kolla och fyll i om du vill stå med och kunna nås, stryk dej om du inte vill vara med  (påbörjad i stadens valkampanj). Tanken är att vi ska kunna nå varandra lätt och snabbt utan omvägar.

Här är status för länets kommuner ,    där vi kan fylla på olika uppgifter vartefter de blir relevanta.

 

—————————————————————————————————

EU-VALET 2019  (arkiverad information)

Valstugan inför EU-valet finns på Klarabergsgatan ( T-centralen uppgång Sergels torg) mellan Åhléns och Soltorget (som ligger framför femte höghuset).  Alla kan titta förbi, ta ut ett bord och lite broschyrer och prata med folk om man vill.  Ett kodlås sitter på dörren, ring Mats 0700614580, Gagarin 0703091490 eller Anders 0700222198 för koden. Se bilder på hur man kan använda grejerna i stugan. (banderollen till höger kan fästas i stugan genom att trycka in en del av “halsbandet” under den vita taklisten)

Här nedan finns en länk där man kan anmäla sig till att bemanna valstugan på prioriterade tider. De är vardagar 15-18:30 och  lördag dan innan valet 12-15 och 15-18. Boka gärna in er på flera tider, vi ser gärna att det är flera på plats vid varje tillfälle, men sprid gärna ut er så att vi använder resurserna maximalt.  Länk: https://doodle.com/poll/z9p7nd85t857xafb

Affischer och foldrar och flyers kan du hämta på affärstid (11-18)  hos Krystyna i Guldbutiken i Konserthuset, Kungsgatan 41,  och dela ut eller lägga i brevlådor, eller på cyklar mm.

I valstugan finns också foldrar och flyers och några affischer, som du kan hämta och sätta upp. På bilden intill har vi lagt aktuellt material, från vänster:

    • Utskrivet valmanifest – till intresserade
    • Folder om EU-valet
    • De 4 olika flyerna (2 med mab finns)
    • Falkvinges och Engströms klassiker om upphovsrätt

Sen finns det nålar och knappar och klisterlappar att dela ut, liksom godis, som folk kan få om dom tar en folder 🙂

 

 

Sen finns ett andra bord i trä med tyg, som man kan ha till vad man hittar på.

Det finns till exempel  många engelskspråkiga versioner av upphovs-rättsboken, några utskrivna ex av det gemensamma valprogrammet för European Pirates, främst som referens att läsa. Sen finns ju lite äldre material i andra ämnen om folk frågar efter sånt.

Material inkl kartong att sätta affischer på finns också i vår lokal i Aspudden, Styrbjörnsgatan 3,  nycklar finns hos bl.a. Mats Philipson 0700614580, och Otto Larsson. 0709771563.

Här är förhandsröstningslokalerna.  Där ska finnas våra valsedlar utlagda – kolla gärna – sätter man affischer i närheten av dessa lokaler så förbereder man folk på att vi finns innan man går in.

OBS,  Notera i denna tabell när du affischerar vid en viss lokal eller på en viss plats, så att vi inte dubbeljobbar i onödan mm. 🙂