EU-valet är över. Utan synlighet i stora medier skrapade vi ihop 0,6 %, = 26000 röster.  (6500 i hela Sth län, 3000 i Sth Stad)  Nu bygger vi vidare på den mobilisering vi gjort och bjuder alla pp-vänner att hänga på.  Hör av dej till stockholmsregionen@piratpartiet.se om du vill bidra.  Eller bli medlem direkt. Besök också piratpartiet.se.

Kallelse till medlemsmöte i Piratpartiet Stockholm

Hej alla Piratpartister i Stockholms län!

Det är många möten på gång samtidigt just nu! Piratpartiet håller just nu sitt medlemsmöte på forumet – http://forum.piratpartiet.se – och samtidigt är det dags för Piratpartiet Stockholm att hålla sitt första medlemsmöte!

Datumet att skriva ned i kalendern är Onsdag 9:e maj, alltså vecka 19, klockan 18:30. Medlemsmötet kommer att ske på Ung Pirat Stockholms kansli på Styrbjörnsvägen 3, Aspudden. Dit tar man sig lättast via tunnelbana mot Norsborg.

Var med att bygga vår nya politik och skriv motioner till medlemsmötet! Motionsstoppet är satt till onsdag, 2:a Maj, en vecka innan mötet. För att motionera, skicka iväg ett mail med motionen till johan.karlsson@piratpartiet.se.

Vi syns på medlemsmötet!
Hälsningar,
Johan Karlsson
Sekreterare
Piratpartiet Stockholm

Kommentarer

Inga kommentarer.