EU-valet är över. Utan synlighet i stora medier skrapade vi ihop 0,6 %. Nu bygger vi vidare på den mobilisering vi gjort och bjuder alla pp-vänner att hänga på.  Hör av dej till stockholmsregionen@piratpartiet.se om du vill bidra.  Besök också piratpartiet.se.

Möteshandlingar till medlemsmötet 4:e mars

Hej kära medlemmar!

Här är möteshandlingarna till medlemsmötet på tisdag. Medlemsmötet är det årliga mötet som en förening håller när det är dags för styrelsen att redogöra för året som gått, och för medlemmarna att rösta fram nya planer och ny politik som föreningen ska genomföra detta år. Det vill säga, det är nu du som medlem får vara med och bestämma vad Piratpartiet i Stockholms Län ska syssla med 2014. Vi ska också sätta en lista på de som ska representera Piratpartiet i valet till Stockholms Läns Landsting.

Mötet kommer att äga rum den 4:e mars 2014, klockan 18.00.

Vi kommer att befinna oss i Ung Pirat Stockholms kansli, som Ung Pirat Stockholm vänligen lånat ut till oss. Kansliet finns på adressen Styrbjörnsvägen 3.

Enklaste sättet att ta sig dit är buss 161 till Styrbjörnsvägen. Den stannar precis utanför. Alternativ resväg är med tunnelbanan till Aspudden och sen gå en liten bit. Karta finns på: http://goo.gl/maps/SO2ZY

Om ni behöver hjälp att hitta eller har några frågor, kontakta Elin Andersson på telefonnummer 0768864180 eller elin.andersson@piratpartiet.se

Vi ses på medlemsmötet!

Hälsningar,
Elin Andersson
Piratpartiet i Stockholms län

Möteshandlingarna som pdf

Möteshandlingarna som odt

Kommentarer

Inga kommentarer.