Nu är EU-valet över. Ingen succé vad gäller antal röster, men vi ger oss inte och satsar vidare, våra frågor blir allt aktuellare, verkar det. Sen var det en  hyfsad tillströmning av nya medlemmar i valrörelsen, vi är över 500 i stockholmsområdet nu. Välkomna alla nya och tack för att ni andra håller ut.
Är du ny medlem – gå till  medlemssidan här och logga in med lösenordet som du hittar i ditt välkomstmail. Vill du bli medlem,  klicka “Bli pirat” till höger. Eller vill du “bara” hjälpa till (toppen!). Gå till “Att göra”.

Politikkväll om psykisk ohälsa i skolan

Ahoy!

Igår var det den andra av de tre politikkvällar som Piratpartiet i Stockholms län planerat det här året. Vi diskuterade ämnet “Psykisk ohälsa i skolan” med fokus på motionen som antogs på Ung Pirats förbundskongress 2012. Diskussionen blev vild och intressant. Slutsatsen blev vad ni kan hitta på den här länken: http://piratenpad.de/p/psykiskohalsa med att-satser som styrelsen ska diskutera och förhoppningsvis göra till en proposition till medlemsmötet i höst. Bambuserlänk: http://bambuser.com/v/3088635

Nästa vecka är den sista politikkvällen med Skattefinaniserad kollektivtrafik som ämne. Föreläsaren är ingen mindre än Vilho Jonsson som ska presentera det som Ung Pirat – Stockholm jobbat på de senaste åren. Det kommer bli awesome, så passa på och komma dit och debattera med oss.

Kommentarer

Inga kommentarer.