Aktivera dig

Hejsan!

Kul att du funderar på att bli aktiv (nåja, klickar på fliken i alla fall)!

Om du inte är medlem och vill bli det, gå till blipirat.nu  för att bli med i gänget  (0 kronor kostar det). Självklart går det att aktivera sig utan att faktiskt vara medlem.

Vi ställde upp i kommunal- och riksdagsval 2018 och EU-val 2019 och börjar bli varma i kläderna.  Se också stadens hemsida. Det blir många tillfällen att aktivera sej nu, när vi bygger framåt.  Häng på våra piratfikor andra onsdagen i månaden för att träffa fler,  prata piratpolitik och hitta på kampanjer och andra initiativ. Plats  Coffeehouse by 72, Götgatan 72 – se annonseringar i flödet på sidan. Kolla gärna på vår lista med aktivitetsförslag och gör det som passar dig bäst inom partiet, vill du ha kontakt med andra pirater nära dej, hör av dej.

Andra speciella saker vi söker är en permanent central lokal att träffas i, fordon att transportera med, ett penningbidrag (se Donera) eller utrustning vi kan behöva för manifestationer mm så hör gärna av dej om du har idéer om sånt.

Är du medlem och vill ta lite mer ansvar så finns det alltid många event och projekt som behöver extra hjälp.  Och gå med i våran chatt så du håller dej uppdaterad och kan delta i diskussionerna.

Maila stockholmsregionen@piratpartiet.se om du vill tala om att du vill bidra eller fråga något eller tipsa oss om något eller….