Aktivera dig

Hejsan!

Kul att du funderar på att bli aktiv (nåja, klickar på fliken i alla fall)!

Om du inte är medlem och vill bli det, gå till blipirat.nu  för att bli med i gänget  (0 kronor kostar det). Som medlem kan du delta i diskussionerna i vår chatt, vilket är värdefullt om du vill bidra. Självklart går det också att aktivera sig utan att faktiskt vara medlem.

Nu är del valår, och vi kommer att ställa upp till riksdagen och till Stockholms stad. Om du bor i en annan kommun i regionen kan du antingen hjälpa till i Stockholm eller engagera dej i din egen kommun, hör i sånt fall av dej så får du veta vilka andra medlemmar som finns där.  Vi har tagit fram ett kommunprogram för Stockholm, planerar olika interna och externa aktiviteter mm.  Håll utkik på denna hemsida!  Kolla gärna på vår lista med aktivitetsförslag och gör det som passar dig bäst inom partiet, vill du ha kontakt med andra pirater nära dej, hör av dej.

Andra speciella saker vi söker är en permanent central lokal att träffas i, fordon att transportera med, folk som kan skriva ut affischer, gärna A3.  Samt gärna ett penningbidrag (se Donera) eller utrustning vi kan behöva för manifestationer mm så hör gärna av dej om du har idéer om sånt.

Maila stockholmsregionen@piratpartiet.se om du vill tala om att du vill bidra eller fråga något eller tipsa oss om något eller….