Nu är EU-valet över. Ingen succé vad gäller antal röster, men vi ger oss inte och satsar vidare, våra frågor blir allt aktuellare, verkar det. Sen var det en  hyfsad tillströmning av nya medlemmar i valrörelsen, vi är över 500 i stockholmsområdet nu. Välkomna alla nya och tack för att ni andra håller ut.
Är du ny medlem – gå till  medlemssidan här och logga in med lösenordet som du hittar i ditt välkomstmail. Vill du bli medlem,  klicka “Bli pirat” till höger. Eller vill du “bara” hjälpa till (toppen!). Gå till “Att göra”.

Mail till media och politiker

Vill du verka för Piratpartiet och/eller våra frågor, så är en metod att höra av dej till  de stora medierna, som ofta missar att berätta, eller berättar ur snäva perspektiv.   Och i riksdagen och kommunerna är inte alltid “fotfolket” på samma linje som ledningarna.  Att höra av sej till dem kan mjuka upp partipiskorna, det finns redan nu riksdagsledamöter som söker trycka på för integritet, motverka massövervakningen   och som är positiva till basinkomst till exempel. Läget i kommunerna och regionen bör utforskas!

MAILA MEDIA

Här är mailadresser till några stora etermedia, och TT.

rapport@svt.se, aktuellt@svt.se, debatt@svt.se, agenda@svt.se, nyheterna@tv4.se, kalla.fakta@tv4.se, nyhetsmorgon@tv4.se, eftertio@tv4.se, ekot@sr.se, studioett@sr.se, gmv@sr.se, konflikt@sr.se, tt.se

Lista på svenska tidningar att kontakta finns till exempel här.

 

KONTAKTA KOMMUNPOLITIKER

Här en sida där man kan nå Stockholms stads politiker, indelat på vad de sysslar med.

KONTAKTA REGIONPOLITIKER

Och en sida med regionens (före detta landstingets) politiker på samma sätt.

KONTAKTA RIKSDAGSLEDAMÖTER

Här finns verktyg för kontakt med riksdagsledamöter. Du kan välja ut en grupp efter olika kriterier, som parti, utskott eller geografisk hemvist. Inkluderar synliga emailadresser

Här är riksdagens huvudsidas sökfunktion med detaljer om varje ledamot som man får klicka sej ner för att se.