Vi gick ju fram lite i riksdags- och kommunvalen.  Nu väntar vår bästa arena nästa år, EU-parlamentet!  Från EU kommer ju beslut i många av våra kärnfrågor, nu jobbar vi t. ex. mot massövervakningsförslaget Chat Control, läs nedan. Bidra gärna –  Är du ny medlem – gå till  medlemssidan här och logga in med lösenordet som du hittar i ditt välkomstmail. Annars kan du få det hos stockholmsregionen@piratpartiet.se  Vill du bli medlem,  klicka “Bli pirat” till höger. Eller vill du “bara” hjälpa till (toppen!). Gå till “Att göra”.

Stockholms Stad

Vi har kämpat tappert i de två senaste kommunalvalen, bland annat lyckats få ut valsedlar till alla c:a 150 vallokaler 2018, som kanske märktes?  Detta tog energi från kampanjandet, men vi hade valstuga på Sergels Torg och fick upp lite affischer. De stora medierna ville som väntat inte berätta om oss, och filterbubblorna på nätet gör det numera svårare att nå ut den vägen.  Vi skrapade dock ihop 1300 röster i kommunalvalet.

Vi ger oss dock inte, piratpartierna växer i världen , våra frågor kring mänskliga rättigheter och skyddat rättssamhälle, integritet och återupprättad tillit i samhället liksom ambitionen att rädda ett fritt internet som ett verktyg för kunskap och kreativitet har framtiden för sej.  Se valprogrammet för 2022 under  Vår politik.   Toppen om du vill hjälpa till att få ut valsedlar i detta val!  Gå in på valsedel.piratpartiet.se.

Allt relevant inför valet händer i övrigt på stockholmsregionen.piratpartiet.se

 

Vill du se lite historiskt material, gå till stockholmsstad.piratpartiet.se