Ja, vi gick ju fram lite i riksdags- och kommunvalen.  Nu väntar våran bästa arena nästa år, EU-parlamentet!  V i förbereder oss, samtidigt som vi jobbar/leker vidare med idéer här hemma. Bidra gärna –  Är du ny medlem – gå till  medlemssidan här och logga in med lösenordet som du hittar i ditt välkomstmail. Annars kan du få det hos stockholmsregionen@piratpartiet.se  Vill du bli medlem,  klicka “Bli pirat” till höger. Eller vill du “bara” hjälpa till (toppen!). Gå till “Att göra”.

Sätt upp information på anslagstavlor!

Ladda ner på en skrivare nära dej,  Skriv ut och sätt upp material från Piratpartiet i Stockholm.  I första hand på de tavlor som är till för ideella organisationer. Se kartan över tavlorna i Stockholms Stad här. Klicka på bilderna och ladda ner.”

 

 

 

Här en affisch kring den pågående utvecklingnen med alltmer inskränkningar i personlig frihet och integritet, på nätet och utanför. Misstro mot folks kompetens och vilja att bidra till samhället sprider sej från makthavarna.

 

 

 

 

 

 

Här en affisch om behovet av basinkomst. Med adress till stadens hemsida och QR-kod till en text där,  som resonerar kring arbete, samhällsnytta, och som skrivet trygghet och befriad kreativitet

 

 

 

 

 

 

 

Två idéer här:   Att legalisera cannabis drar undan ekonomin för de kriminella gängen och befriar polisen från att jaga ungdomar som röker cannabis och reta upp dem.

De som är beroende av tunga droger ska inte vara rädda för att söka vård och bli straffade, Avkriminalisera tunga droger.

 

 

 

 

 

 

 

En gång var internet ett nytt, öppet globalt rum för fritt utbyte av kreativa produkter där ingen tog betalt, en samvaro där man delade med sej och umgicks i en entusiastisk nybyggaranda.  Det finns rester kvar, de behöver räddas och gärna återvinnas.

Digitalisering är inne, vilket leder till massa överdimensionerade, dyra och oflexibla projekt,  se till att det verkligen blir bättre innan ni snabbdigitaliserar verksamheter.

 

 

 

 

 

En affisch för en kommunal utveckling som satsar på människors fria möten, litar på allas kreativitet och att polariseringen motverkas när människor kommer samman.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Här en A4-affisch om de statliga trojanerna som nu är tillåtna.
 

 

 

 

 

I Piratshopen (belägen i lokalen i Aspudden)  finns också äldre affischer, till exempel dessa: