Nu väntar vår bästa arena i juni, EU-parlamentsvalet!  Från EU kommer ju beslut i många av våra kärnfrågor, nu jobbar vi t. ex. mot massövervakningsförslaget Chat Control, läs nedan. Bidra gärna –  Är du ny medlem – gå till  medlemssidan här och logga in med lösenordet som du hittar i ditt välkomstmail. Annars kan du få det hos stockholmsregionen@piratpartiet.se  Vill du bli medlem,  klicka “Bli pirat” till höger. Eller vill du “bara” hjälpa till (toppen!). Gå till “Att göra”.

Skriv ut och sätt upp affischer!

Skriv ut och sätt upp material från Piratpartiet i Stockholmsregionen.  Ladda ner och skriv ut på en skrivare nära dej,  (för att lura Windows ligger dom på en extern sida, så man kan få A4-storlek). Använd i första hand de tavlor runt om i stan  som är till för ideella organisationer. Se kartan över dessa tavlor i Stockholms Stad här.  De finns också i andra kommuner.  Men det finns flera användningar, kanske hemma, på jobbet eller skolan,  och på någon plats, konkurrerande med de illegala men tolererade eventaffischerna.  Klicka på bilderna och ladda ner.”

 

Här en affisch kring den pågående utvecklingnen med alltmer inskränkningar i personlig frihet och integritet, på nätet och utanför. Misstro mot folks kompetens och vilja att bidra till samhället sprider sej från makthavarna.

 

 

 

 

 

 

 

 

Här en affisch om behovet av basinkomst. Med adress till stadens hemsida och QR-kod till en text där,  som resonerar kring arbete, samhällsnytta, och som skrivet trygghet och befriad kreativitet

 

 

 

 

 

 

 

Två idéer här:   Att legalisera cannabis drar undan ekonomin för de kriminella gängen och befriar polisen från att jaga ungdomar som röker cannabis och reta upp dem.

De som är beroende av tunga droger ska inte vara rädda för att söka vård och bli straffade, Avkriminalisera tunga droger.

 

 

 

 

 

 

En gång var internet ett nytt, öppet globalt rum för fritt utbyte av kreativa produkter där ingen tog betalt, en samvaro där man delade med sej och umgicks i en entusiastisk nybyggaranda.  Det finns rester kvar, de behöver räddas och gärna återvinnas.

Digitalisering är inne, vilket leder till massa överdimensionerade, dyra och oflexibla projekt,  se till att det verkligen blir bättre innan ni snabbdigitaliserar verksamheter.

 

 

 

 

En affisch för en kommunal utveckling som satsar på människors fria möten, litar på allas kreativitet och att polariseringen motverkas när människor kommer samman.