Nu väntar vår bästa arena i juni, EU-parlamentsvalet!  Från EU kommer ju beslut i många av våra kärnfrågor, nu jobbar vi t. ex. mot massövervakningsförslaget Chat Control, läs nedan. Bidra gärna –  Är du ny medlem – gå till  medlemssidan här och logga in med lösenordet som du hittar i ditt välkomstmail. Annars kan du få det hos stockholmsregionen@piratpartiet.se  Vill du bli medlem,  klicka “Bli pirat” till höger. Eller vill du “bara” hjälpa till (toppen!). Gå till “Att göra”.

Övriga kommuner

I länets kommuner utanför Stockholms stad handlar det om att bygga upp lokala grupper och på sikt lokalorganisationer. Vi har också ett par kommuner (Botkyrka och Tyresö) som hade kommunlistor till valet 2022 med några personer.

I första hand behövs kontaktpersoner, för andra intresserade att vända sej till,  och som kan hålla lite kontakt med regionorganisationen.  Vill du vara en sådan, gå till blipirat.nu och gå med om du inte redan är medlem. Hör sen av dej till stockholmsregionen@piratpartiet.se   eller ring Mats Philipson på  0700 614 580.   Du kan då få en lista på medlemmar nära dej som du kan kontakta.      Annars är du välkommen att göra någon liten punktinsats.

Här en början på kontaktpersonslistan  (häng på för din kommun om den saknas!):

 

Botkyrka

Tobias Hellsten    070-778 11 43
tobias.hellsten@gmail.com

Huddinge

Johan Alan  070-426 91 29
johan.alan@live.se

Nynäshamn

Robert Lindhé  073-692 37 86
nynasrobert@hotmail.com

Salem

David Klarlund   072-974 02 27
david.klarlund@piratpartiet.se

Tyresö

Johan Ericsson
tobias.hellsten@gmail.com