Vi gick ju fram lite i riksdags- och kommunvalen.  Nu väntar vår bästa arena nästa år, EU-parlamentet!  Från EU kommer ju beslut i många av våra kärnfrågor, nu jobbar vi t. ex. mot massövervakningsförslaget Chat Control, läs nedan. Bidra gärna –  Är du ny medlem – gå till  medlemssidan här och logga in med lösenordet som du hittar i ditt välkomstmail. Annars kan du få det hos stockholmsregionen@piratpartiet.se  Vill du bli medlem,  klicka “Bli pirat” till höger. Eller vill du “bara” hjälpa till (toppen!). Gå till “Att göra”.

Kallelse till årsmöte för Piratpartiet Stockholms Län

Det är dags för oss i PiratPartiet Stockholms län att ha årsmöte!

Årsmötet kommer att hållas:
Söndagen den 29/ 3, kl 11.00 på Bengt Ekehjelmsgatan 1.

Närmsta kollektivtrafik är Pendeltåg Södra Station eller Tunnelbana Mariatorget eller Medborgarplatsen.

Du kan ringa 0704013684 om du behöver få hjälp med att hitta.

På årsmötet kommer vi bland annat att välja nya personer till poster i styrelsen, gå igenom styrelsens verksamhetsberättelse, verksamhetsplan och ekonomi.

Vill du nominera någon till nya styrelsen så går det bra att skicka personens namn till stockholmsregionen@piratpartiet.se gärna med en motivering.

Motioner ska skickas till styrelsen på epost: stockholm.lan@piratpartiet.se senast den 22/3

Styrelsen kommer att sammanställa eventuella motioner och lägga ut dem på http://stockholm.piratpartiet.se senast den 24/3.

Om du har några frågor så går det bra att kontakta oss via: stockholm.lan@piratpartiet.se

Vi hoppas att vi ses på mötet den 29/3

Styrelsen för Piratpartiet Stockholms Län
Genom Erik Lönroth, ordförande

P.S. Igår valdes Elin Andersson till ny förbundsordförande i Ung Pirat. Elin har suttit med i styrelsen för Stockholms län och vi vill passa på att gratulera henne och hela Ung Pirat! Framtiden är awesome!

Kommentarer

Anders erkéus skrev

Eftersom det är lite krångligt med PP-organisationerna i Stockholmsregionen, så tål det att påpekas att ALLA PP-are som bor inom Stockholms län, inklusive staden och oavsett ålder är medlemmar i pp-stockholms län och följaktligen välkomna till medlemsmötet/årsmötet!