Vi gick ju fram lite i riksdags- och kommunvalen.  Nu väntar vår bästa arena nästa år, EU-parlamentet!  Från EU kommer ju beslut i många av våra kärnfrågor, nu jobbar vi t. ex. mot massövervakningsförslaget Chat Control, läs nedan. Bidra gärna –  Är du ny medlem – gå till  medlemssidan här och logga in med lösenordet som du hittar i ditt välkomstmail. Annars kan du få det hos stockholmsregionen@piratpartiet.se  Vill du bli medlem,  klicka “Bli pirat” till höger. Eller vill du “bara” hjälpa till (toppen!). Gå till “Att göra”.

Berätta om PP Islands framgångar!

Ett tips för er som vill göra någonting aktivt: Försök att få de stora medierna att berätta om Piratpartiets framgångar i den isländska opinionen. (Och gärna berätta lite om deras politik också). Man är ju just nu största parti med över 30 % av rösterna . Kommentatorerna river sina hår och undrar vad det är på gång.. Här kan du se isländska piraternas program.

I Sverige har det varit ganska tyst om detta. Ett litet inslag i P3 har förekommit och Studio Ett i P1 tog upp det, dock utan att nämna något om deras politik, och kommenterade med att “det svenska partiet knappst finns”.

Stora internationella medier intresserar sig däremot, till exempel The Independent och Newsweek. Här uttalar sig Rick Falkvinge på en brittisk businessajt.

Varför inte söka hjälpa till att sprida denna information? Här hittar du några mailadresser till stora medier, och du kan förståss också vända dej till medier som ligger nära dej. Maila dem, skicka med någon eller några av länkarna i denna text och be dem berätta, eller fråga om dom tycker det är intressant, eller om dom lagt märke till det hela överhuvudtaget. Om många hör av sej, med lite olika formulerade frågor är det bäst.

Om du får napp, berätta gärna i kommentarsfältet.

Hälsningar från Piratpartiet i Stockholmsregionen

Kommentarer

Inga kommentarer.