Vi gick ju fram lite i riksdags- och kommunvalen.  Nu väntar vår bästa arena nästa år, EU-parlamentet!  Från EU kommer ju beslut i många av våra kärnfrågor, nu jobbar vi t. ex. mot massövervakningsförslaget Chat Control, läs nedan. Bidra gärna –  Är du ny medlem – gå till  medlemssidan här och logga in med lösenordet som du hittar i ditt välkomstmail. Annars kan du få det hos stockholmsregionen@piratpartiet.se  Vill du bli medlem,  klicka “Bli pirat” till höger. Eller vill du “bara” hjälpa till (toppen!). Gå till “Att göra”.

Demonstration mot Rasism och främlingsfientlighet!

Nu på Fredag klockan 18:00 medverkar vi på en tvärpolitisk demonstration mot rasism och främlingsfientlighet i Södertälje. För att ta sig till rätt ställe, som för övrigt är Marenplan, tar du först pendeltåg till Östertälje, sedan buss nr 753 mot Södertälje Centrum.

För att synas så mycket som möjligt är det viktigt att just du är där! Det finns flaggor på plats, grabba tag i en sådan och demonstrera med oss.
Facebookevent: http://www.facebook.com/events/514089748614644/

På vår kalender, http://stockholm.piratpartiet.se/kalender/, finner du kommande aktiviteter. Du har väl inte missat att vi träffas varje onsdag klockan 18:30 på Ung Pirats kansli, på Styrbjörnsvägen 3 i Aspudden?
Redan nu kan du boka in den 12:e December, där alla Pirater (och icke-pirater) samlas, äter julbord, pratar, och har allmänt jättekul. Ifall man är medlem i Ung Pirat så bjuder Ung Pirat på maten, annars så får man betala en mindre summa.

Eller varför inte Otroliga Onsdagen! den 21:a Oktober där vi har retorikutbildning tillsammans med Johanna Drott?

Nästa Onsdag så kommer ingen mindre än Isak Gerson hit och berättar om Kopimismen.

På Torsdagen den 29:e November är det extrainsatt årsmöte för Piratpartiet i Stockholms Län. Det kommer att finnas reporter på plats, så se till att kamma till håret innan du kommer hit, och förbered dig på ett episkt medlemsmöte där vi klubbar igenom all politik som vi jobbat med nu på hösten!

Mer information om julbordet och officiell kallelse till årsmötet kommer gå ut i seprata mail.

Vi ses på Fredag. 🙂

Kommentarer

Inga kommentarer.