Vi gick ju fram lite i riksdags- och kommunvalen.  Nu väntar vår bästa arena nästa år, EU-parlamentet!  Från EU kommer ju beslut i många av våra kärnfrågor, nu jobbar vi t. ex. mot massövervakningsförslaget Chat Control, läs nedan. Bidra gärna –  Är du ny medlem – gå till  medlemssidan här och logga in med lösenordet som du hittar i ditt välkomstmail. Annars kan du få det hos stockholmsregionen@piratpartiet.se  Vill du bli medlem,  klicka “Bli pirat” till höger. Eller vill du “bara” hjälpa till (toppen!). Gå till “Att göra”.

Den sista vårmötesträffen

Det är i första hand information till er som bor i Stockholms kommun, men det är mer än ok för er andra att läsa och även dyka upp på träffen. Ungefär hälften som har dykt upp på träffarna har varit boende utanför Stockholms kommun…

Vi har nu kört tre träffar och imorgon onsdag genomförs, för denna gång, den sista träffen. Totalt har det varit åtta personer som har dykt upp och sex andra personer som har hört av sig via mail och visat intresse. Jättekul! Med denna respons kan vi absolut starta upp en meningsfull verksamhet som tar sikte på att bli invalda i kommunfullmäktige nästa år.

Förra mötet, i måndags, var jättekul då vi hade mindre fokus på det pågående medlemsmötet och istället pratar mer om kommunpolitik och hur en verksamhet i PP Stockholms kommun skulle kunna se ut. Det vore kul att fortsätta denna diskussion nu på onsdag då nästa möte är.

Som om detta inte vore nog, vår EU-parlamentariker Christian Engström kommer förbi för att säga hej. Vill man säga hej till honom redan nu kan man göra det via facebook, https://www.facebook.com/christian.engstrom1 Fast det är mycket roligare att träffa honom afk tror jag.

Så dyk upp imorgon onsdag den 8 maj klockan 20.00 på Espresso House Kungsgatan 27. Ingen föranmälan krävs, men gärna en peng till kaffet så att Espresso House inte känner sig allt för utnyttjade.
/Nils Agnesson, tf kommunledare PP Stockholms kommun

Kommentarer

Inga kommentarer.