Vi gick ju fram lite i riksdags- och kommunvalen.  Nu väntar vår bästa arena nästa år, EU-parlamentet!  Från EU kommer ju beslut i många av våra kärnfrågor, nu jobbar vi t. ex. mot massövervakningsförslaget Chat Control, läs nedan. Bidra gärna –  Är du ny medlem – gå till  medlemssidan här och logga in med lösenordet som du hittar i ditt välkomstmail. Annars kan du få det hos stockholmsregionen@piratpartiet.se  Vill du bli medlem,  klicka “Bli pirat” till höger. Eller vill du “bara” hjälpa till (toppen!). Gå till “Att göra”.

Få alla att gå och rösta.

Hej Stockholm i EU och världen.

Nu är det fyra tre dagar kvar tills EU väljer makthavare den 25:e maj, men trots detta är kampanjen långt ifrån över.

Vi måste fortsätta kampanja och försöka komma ut på gator, torg och flygblad måste sättas i händerna på alla vi kan. Dessa sista dagar är avgörande!

Vi har medvind dessutom! Med uppmuntrande siffror i flera opinionsundersökningar innebär detta att vi har möjlighet att bli återvalda! Nu börjar vi också bli inkluderade i riksmedia vilket ger massor av exponering! I skolvalen går det också bra. Som i Hälsingland t.ex. där Ung Pirat blir största partiet tillsammans med (M)! Det säger något om framtiden!

JA! Vi finns i TV, vi hörs i radio, vi finns på gator och torg i sol och regn. Internet är med oss och på både TankaFetast och The Pirate Bay:s hemsida får vi kanske den bästa reklamplatsen som finns just nu. Många spaltmeter skrivs om oss och EU-valet. Detta är den bästa kampanj vi någonsin sjösatt och vi gör det som Pirater!

Men nu vill jag att du lyssnar noga på vad som måste ske om det här ska gå hem.

Vi måste få alla våra medlemmar, vänner och bekanta att gå och rösta. Att gå och faktiskt rösta på oss. Soffan är INTE ett alternativ om vi ska få Pirater i EU.

Därför har jag gjort en liten instruktionsfilm som beskriver hur man gör för att få folk upp ur soffan!

Kommentarer

Anders S Lindbäck skrev

Perfekt.

Ett till tips.

Men behöver inte nöja sig med att be en vän. Man kan alltid fortsätta och be ALLA sina vänner rösta pirat genom att ringa dem alla.

Samt be sina vänner göra detsamma.