Nu är EU-valet över. Ingen succé vad gäller antal röster, men vi ger oss inte och satsar vidare, våra frågor blir allt aktuellare, verkar det. Sen var det en  hyfsad tillströmning av nya medlemmar i valrörelsen, vi är över 500 i stockholmsområdet nu. Välkomna alla nya och tack för att ni andra håller ut.
Är du ny medlem – gå till  medlemssidan här och logga in med lösenordet som du hittar i ditt välkomstmail. Vill du bli medlem,  klicka “Bli pirat” till höger. Eller vill du “bara” hjälpa till (toppen!). Gå till “Att göra”.

Jobba med PP Stockholm på Art of Sound 25-26:e oktober

Hejsan Pirater i Stockholmstrakten!

Viktigt och aningen bråttom! Vi behöver dig som kan hjälpa till!

Vi letar efter festsugna kulturälskare som vill vara med på en tvådagarsfestival centralt i Stockholm.

“Art of Sound”.
Datumen är: 25 & 26 oktober (22:00 – 03:00).

Vi kommer vara med i kärnan av festen, hjälpa till från start till slut samt sköta om en PP-vattenstation dit alla besökare får en bra anledning att snacka med oss under båda kvällarna. Över 2000 besökare väntas dyka upp!

Det är kort om tid så tveka inte att anmäla dig direkt så vi vet att vi kan acceptera detta suveräna tillfälle att kampanja och nätverka!

Anmäl dig här till lite olika roller: https://docs.google.com/forms/d/10k_tO3UXqSihgokVczmwnKvsqzIQadCsEc7_j5tlp3I/viewform

Nu är det dags att festa igen!

aoslogo

Kommentarer