Ja, vi gick ju fram lite i riksdags- och kommunvalen.  Nu väntar våran bästa arena nästa år, EU-parlamentet!  V i förbereder oss, samtidigt som vi jobbar/leker vidare med idéer här hemma. Bidra gärna –  Är du ny medlem – gå till  medlemssidan här och logga in med lösenordet som du hittar i ditt välkomstmail. Annars kan du få det hos stockholmsregionen@piratpartiet.se  Vill du bli medlem,  klicka “Bli pirat” till höger. Eller vill du “bara” hjälpa till (toppen!). Gå till “Att göra”.

Julbord och brädspel med PP Stockholm

Många nya medlemmar har tillkommit under året och vi vill passa på att ordna en social träff för både gamla och nya medlemmar innan jul, där vi spelar brädspel och äter julbord tillsammans.

Matlagningsmöjligheterna är begränsade på plats (finns micro) så kom gärna med färdiglagat. Det är okej att ta med alkoholhaltigt, men vi kommer ha minderåriga på plats så ansvariga kommer att hålla koll.

 

När: måndagen den 8 december från kl 18:30
Var: Ung Pirats lokal på Styrbjörnsvägen 3 (ca 5 min gångväg från Aspuddens t-banestation)
Ta med: Något “juligt” att äta och/eller dricka och ett brädspel om du har

Anmäl dig på Facebook event: https://www.facebook.com/events/1497137433882710/ eller mejla per-olov.sundman@piratpartiet.se

Kommentarer

Inga kommentarer.