Vi gick ju fram lite i riksdags- och kommunvalen.  Nu väntar vår bästa arena nästa år, EU-parlamentet!  Från EU kommer ju beslut i många av våra kärnfrågor, nu jobbar vi t. ex. mot massövervakningsförslaget Chat Control, läs nedan. Bidra gärna –  Är du ny medlem – gå till  medlemssidan här och logga in med lösenordet som du hittar i ditt välkomstmail. Annars kan du få det hos stockholmsregionen@piratpartiet.se  Vill du bli medlem,  klicka “Bli pirat” till höger. Eller vill du “bara” hjälpa till (toppen!). Gå till “Att göra”.

Kallelse till medlemsmöte 19 mars

Hej kära medlemmar,

Igår förklarade medlemmar gårdagens medlemsmöte ogiltigt kallat så nu gör styrelsen ett nytt försök och vill härmed bjuda in dig, bästa medlem, till årets näst viktigaste möte:

Medlemsmöte onsdagen den 19:e mars kl 18:00 på Amelia Andersdotters kansli på Götgatan 22A

Ett medlemsmöte är det möte som en förening har minst en gång om året för att koppla ihop styrelsen med medlemmarna, verksamheten med kalendern, politiken med människorna. Vi träffas för att lära känna varandra och se vad vi har åstadkommit tillsammans och planerar nästa år. Utan dig som medlem blir det inget möte.

På mötet ska vi göra allt det här:

Öppna mötet

Bestämma om mötet är behörigt kallat
Det betyder att medlemmarna på mötet avgör om kallelsen har gjorts enligt stadgarna, som att ha kommit ut i god tid innan mötet och innehålla all information som medlemmarna har rätt till. Här gjorde vi lite för lite, lite för sent senast.

Val av mötets funktionärer
Någon måste ju hålla mötet 🙂

Verksamhetsberättelse och ekonomisk berättelse
Vad hände under hela förra året egentligen? Hur gick The Pirate Bay-festivalen och hur mycket pengar las på pizza under 2013? Här berättar styrelsen allt. Detaljerad verksamhetsberättelse och resultaträkning finns bifogat i möteshandlingarna.

Revisionsberättelse Föreningar har revisorer som granskar ekonomin och ser till att det inte ligger något lurt till.

Styrelsens ansvarsfrihet Så länge styrelsen inte seriöst vanskött föreningen eller förskingrat pengar brukar medlemmarna ge ansvarsfrihet.

Ny verksamhetsplan och budget! Nu vänder mötet blad och vi sätter planen för 2014. Vad ska vi göra för att engagera fler medlemmar och vinna landstingsvalet? Vad mer kan föreningen göra? Och vad ska vi lägga pengar på? Vad ska det kosta? Styrelsen har kommit med förslag men alla medlemmar är välkomna att bidra.

Landstingslistan! Den mest spännande punkten!! Den 14e september är det val till kommun, landsting och riksdag. Piratpartiet ställer upp i alla tre i Stockholm och den här föreningen och listan gäller Stockholms läns landsting. Vi kan ta oss in! Och vem ska vi skicka? Det bestämmer du! Och det kan vara du! Om du redan är nominerad till listan har du fått ett mejl med viktig information om kandidatförklaring. Vill du ställa upp på listan? Hör av dig till Elin Andersson ellerStockholm.lan@piratpartiet.se (mailto:Stockholm.lan@piratpartiet.se). Alla är välkomna och vi ställer inga höga krav. Vi ställer upp i valet för att vi är riktiga människor som vill förändra världen på riktigt.

Motioner Det här är punkten för medlemmarna! Har du förslag till styrelsen om något den ska göra, tycka eller ordna så kan du motionera om det. Då tar vi upp frågan för diskussion med hela mötet. Mejla till Stockholm.lan@piratpartiet.se (mailto:Stockholm.lan@piratpartiet.se) vad du vill ta upp senast torsdag den 13:e.

Vet du ingenting om möten men vill träffa kul pirater? Kom du också! Vi kommer bjuda på pizza vid mötets slut!

Tldr;
Vad: Medlemsmöte och pizza
När: Onsdag 19:e mars 18:00
Varför: Landsstingsval och pizza

Möteshandlingarna hittar du här

http://stockholm.piratpartiet.se/files/2014/03/M%C3%B6teshandlingar2014PPStockholm.pdf

Undrar något som helst eller behöver hjälp med något är det vara att höra av dig till mig, Elin på 0768864180 eller svara på det här mejlet.

Hoppas vi ses på medlemsmötet!

Bästa hälsningar,  Elin Andersson  Piratpartiet i Stockholms Län

Kommentarer

Inga kommentarer.