Vi gick ju fram lite i riksdags- och kommunvalen.  Nu väntar vår bästa arena nästa år, EU-parlamentet!  Från EU kommer ju beslut i många av våra kärnfrågor, nu jobbar vi t. ex. mot massövervakningsförslaget Chat Control, läs nedan. Bidra gärna –  Är du ny medlem – gå till  medlemssidan här och logga in med lösenordet som du hittar i ditt välkomstmail. Annars kan du få det hos stockholmsregionen@piratpartiet.se  Vill du bli medlem,  klicka “Bli pirat” till höger. Eller vill du “bara” hjälpa till (toppen!). Gå till “Att göra”.

Kampanjsnack med Henrik Alexandersson

Hejsan Pirater!

Å Piratpartiet i Stockholms läns piratparti vägnar vill jag bjuda in till en spännande utbildningskväll!

På besök i Stockholm har vi Henrik Alexandersson, som tillsammans med styrelsen för Stockholms läns pirater och andra experter på området håller i en utbildningskväll på temat:

 

“Hur Piratpartiet kan konstruera en vinnande valkampanj”

Vi kommer hålla till på “Café Gråmunken” mitt i Gamla stan i Stockholm.
Start från kl: 18:00. Onsdagen den 3:e april.

Henrik Alexandersson är Piratpartiets och Christian Engströms rådgivare i EU-parlamentet och har lång erfarenhet från områden som PR, kampanjande, reklam och lobbying på högsta nivå. En person som varit med i den politiska hetluften under lång tid.

Alla som är intresserade av att lära sig mer om avancerad kommunikation, Piratpartiet i stort, hjälpa till med kampanjande, träffa nya människor eller bara vill hänga med oss andra rekommenderas varmt att deltaga.

För mer information, kontakta stockholm.lan@piratpartiet.se

Hitta oss på Facebook: Stockholms läns piratparti

Följ oss på Twitter: @pp_sthlm

Kommentarer

Inga kommentarer.