Vi gick ju fram lite i riksdags- och kommunvalen.  Nu väntar vår bästa arena nästa år, EU-parlamentet!  Från EU kommer ju beslut i många av våra kärnfrågor, nu jobbar vi t. ex. mot massövervakningsförslaget Chat Control, läs nedan. Bidra gärna –  Är du ny medlem – gå till  medlemssidan här och logga in med lösenordet som du hittar i ditt välkomstmail. Annars kan du få det hos stockholmsregionen@piratpartiet.se  Vill du bli medlem,  klicka “Bli pirat” till höger. Eller vill du “bara” hjälpa till (toppen!). Gå till “Att göra”.

Kom med på kampanjutbildning på söndag!

Hej allihopa!

På söndag den 2:a mars erbjuder Stockholms läns piratparti alla medlemmar en unikt bra utbildning i praktiskt kampanjarbete.

Utbildningen leds av Erik Lakomaa, professionell politisk konsult på uppdrag av oss. Vi kommer även presentera kampanjplanen och hur just DU kan spela en avgörande roll i om vi tar oss vidare i valet! Det är skitviktigt att du kommer och deltar! Det hänger på dig nu.

 

Vi kör två pass och självklart blir det tid för fika, pizza och kanske lite öl senare på kvällen för de som vill. Ingen registrering behövs. Kom bara dit.

Utbildningspass 1: 13:00 – 14:30
Utbildningspass 2: 15:00 – 17:00

Adress till utbildningen är: Götgatan 22 A, 118 46 Stockholm. Porten är stängd. För att komma in, ring 073-9099205.

Välkomna.

P.S. Glöm inte bort medlemsmötet den 4:e mars och smygtitta lite på rekryteringssidan också för kampanjandet om du vill (ej riktigt släppt ännu).

Kommentarer

Inga kommentarer.