Nu är EU-valet över. Ingen succé vad gäller antal röster, men tack ni som håller ut.  Sen var det en  hyfsad tillströmning av nya medlemmar. Välkomna alla.
Är du ny medlem – gå till  medlemssidan här och logga in med lösenordet som du hittar i ditt välkomstmail. Vill du bli medlem,  klicka “Bli pirat” till höger. Eller vill du “bara” hjälpa till (toppen!). Gå till “Att göra”.

Möteshandlingar till medlemsmöte 19:e mars

Kära medlem,

som tidigare meddelat via medlemsmejl fann medlemmarna att vårt förra medlemsmöte inte var behörigt (ordentligt kallat). Vi gör därför ett nytt försök den 19:e mars. Ny kallelse gick ut via mejl och finns här på hemsidan.

Här är Möteshandlingar2014PPStockholm som (med undantag för uppdaterade datum och ett par ändringar i föreslagna listan) är identiska med det förra mötets. Här i odt: Möteshandlingar2014PPStockholm

Vi vill ha dig på landstingslistan! Vill du ha chansen att påverka Stockholms läns landsting på riktigt? Kom på mötet eller hör av dig till oss i styrelsen! Om du känner någon som verkligen borde vara på listan – tipsa oss!

Bästa hälsningar,

Elin Andersson
Piratpartiet i Stockholms Län
0768864180

Kommentarer

Inga kommentarer.