Vi gick ju fram lite i riksdags- och kommunvalen.  Nu väntar vår bästa arena nästa år, EU-parlamentet!  Från EU kommer ju beslut i många av våra kärnfrågor, nu jobbar vi t. ex. mot massövervakningsförslaget Chat Control, läs nedan. Bidra gärna –  Är du ny medlem – gå till  medlemssidan här och logga in med lösenordet som du hittar i ditt välkomstmail. Annars kan du få det hos stockholmsregionen@piratpartiet.se  Vill du bli medlem,  klicka “Bli pirat” till höger. Eller vill du “bara” hjälpa till (toppen!). Gå till “Att göra”.

Stockholm: Oj vilken vecka!

…Eller ska jag säga avslutning på veckan?

Vi inledde den senare hälften på veckan med en Otrolig Onsdag tillsammans med Amelia. Hon hade Sverigeturné och passade på att dyka upp här i Stockholm och prata om EU, datalagringsdirektivet och hennes arbete. Många nya ansikten visades och frågorna haglade under kvällens gång.
Vilken tur att vi spelade in det så att vi kan uppleva det igen på Bambuservideon!
Untitled

Sedan så rejsade vi vidare till en demonstration den 14:e. Den anordnades av Grön Ungdom Stockholms Stad och var mot den ryska anti-gay-lagen. Över 100 personer dök upp och talarlistan var lång. Demonstrationen avslutades sedan med ett tåg till den ryska ambassaden.
TV4Nyheterna Stockholm sände ett reportage (från 01:57) och annan press var där. Självklart var Ung Pirat Stockholms ordförande också där och höll tal.

Och Södertälje har även de stått i. Enligt deras egen utsago har det hunnits med att skrivas debattartikel tillsammans med Ung Vänster, värvat en ny aktivist samt delat ut hundra böcker! Det är riktigt bra jobbat! Men vi ska nog se till att Stockholm slår antal utdelade böcker på onsdag, den 20:e, då det är kulturbombning på schemat. Eller hur? 😉

Kommentarer

Inga kommentarer.