Vi gick ju fram lite i riksdags- och kommunvalen.  Nu väntar vår bästa arena nästa år, EU-parlamentet!  Från EU kommer ju beslut i många av våra kärnfrågor, nu jobbar vi t. ex. mot massövervakningsförslaget Chat Control, läs nedan. Bidra gärna –  Är du ny medlem – gå till  medlemssidan här och logga in med lösenordet som du hittar i ditt välkomstmail. Annars kan du få det hos stockholmsregionen@piratpartiet.se  Vill du bli medlem,  klicka “Bli pirat” till höger. Eller vill du “bara” hjälpa till (toppen!). Gå till “Att göra”.

Medverkandet på Art of Sound

Den 25 och 26:e oktober var det kulturfestival i Stockholm. Art of Sound. Piratpartiet i Stockholm var där!

Fredrik

Piratpartiets egen Fredrik

 

Festivalen beskrivs bäst själv av arrangören:

det grymmaste i deep house och techno, två barer, tre tematiserade mingelutrymmen; BDSM, 70-tals samt UV- djungel, DJs från världens alla hörn och kanter, assisterade av det bästa Sverige har att erbjuda, projektorer, högupplösta LED vaggar och oslagbart ljud system på båda dans golven och bemötande personal hoppas vi skapa en natt en gång i månaden som du och dina vänner aldrig kommer att glömma!”

Art of Sound

Stämningen på Art of Sound – snygg!

 

Jag fick förmånen att lära känna Micke som arrangerar Art of Sound under #TPB10  och har pratat mycket med honom om det här med att vara kulturskapare och vilka villkor man egentligen lever under som festfixare. Det är verkligen inte lätt att arrangera fester av den här storleken. Det är otroligt påfrestande, dramatiskt och riskerna man tar är både ekonomiska och personliga. Men det är tydligt att pulsen från kulturen och musiken övervinner dessa risker på något sätt ändå. Det är oerhört inspirerande att se personer som Micke och alla de andra kulturskapare som hjälps åt att förverkliga ett event så som Art of Sound. De är kulturskapare av rang.

Det var så roligt att få hjälpa till med att bygga den här festen. Det är en varm känsla som sprider sig i kroppen när man ser det hela komma till liv och hur proffsiga personerna som arrangerar det hela faktiskt är. Hatten av för er.

Vi från Piratpartiet i Stockholm är gärna med på det här sättet fler gånger, alltid på ett sätt som inte upplevs påträngande. Vi vill vara deltagande och ett kulturskapande inslag. Det är inte helt lätt att tona ner det politiska i sammanhanget, men jag tror vi lyckades bli ett spännande inslag på festen och att vi bidrog till att förverkliga den. Stort tack till Art of Sound!

Stort tack också till er stockholmsaktivister som hjälpte till på plats.

Vi syns, därför finns vi.

Ronny Nord

Ronny Nord, är mannen som tog sig hela vägen upp från Skåne bara för att hjälpa oss i Stockholm på Art of Sound.

Art of Sound

Våra rollups på Art of Sound

 

 

Kommentarer

Inga kommentarer.