Vi gick ju fram lite i riksdags- och kommunvalen.  Nu väntar vår bästa arena nästa år, EU-parlamentet!  Från EU kommer ju beslut i många av våra kärnfrågor, nu jobbar vi t. ex. mot massövervakningsförslaget Chat Control, läs nedan. Bidra gärna –  Är du ny medlem – gå till  medlemssidan här och logga in med lösenordet som du hittar i ditt välkomstmail. Annars kan du få det hos stockholmsregionen@piratpartiet.se  Vill du bli medlem,  klicka “Bli pirat” till höger. Eller vill du “bara” hjälpa till (toppen!). Gå till “Att göra”.

Propositioner till det extrainsatta årsmötet

Hej!

Här kommer två av de tre propositionerna som ska behandlas på årsmötet. Den tredje, om skattefinansierad lokaltrafik ansåg inte styrelsen vara tillräckligt bra för att ta upp på mötet, men vi kommer diskutera och rösta om de övriga två som planerat.

Det extrainsatta årsmötet är Torsdagen den 29:e November klockan 18:45 och hålls på Ung Pirats kansli på Styrbjörnsvägen 3. Kom gärna förbi!

PP proposition psykisk ohälsa
PP proposition källkod

Kommentarer

Jerker Montelius skrev

Hej

Beslutades det något? Finns det något protokoll?

Johan mlg Karlsson skrev

Hej!

Ja, vi röstade igenom de två propparna om psykisk ohälsa och öppen källkod. 🙂 Båda med vissa förändringar, som gjorde de bättre.

Protokollet är inte riktigt färdigt än. Förhoppningen är att vi ska ha det justerat nu på onsdag.

infallvinkel (Torbjörn Wester) skrev

Ett litet tips i all välmening… Nu när inlägg från de lokala bloggarna aggregeras in direkt på Piratpartiets centrala hemsida, vore det jättebra med lokala markörer i rubriken.

T.ex. “Propositioner till det extrainsatta årsmötet i Stockholm”

Då slipper vi runt om i landet sätta morgonkaffet i vrångstrupen när vi för ett ögonblick frågar oss varför vi inte hört talas om Piratpartiets extrainsatta årsmöte… :p 😉

Johan mlg Karlsson skrev

Hej!

Bra poäng! Ska försöka tänka på det i framtiden.

// Johan