Vi gick ju fram lite i riksdags- och kommunvalen.  Nu väntar vår bästa arena nästa år, EU-parlamentet!  Från EU kommer ju beslut i många av våra kärnfrågor, nu jobbar vi t. ex. mot massövervakningsförslaget Chat Control, läs nedan. Bidra gärna –  Är du ny medlem – gå till  medlemssidan här och logga in med lösenordet som du hittar i ditt välkomstmail. Annars kan du få det hos stockholmsregionen@piratpartiet.se  Vill du bli medlem,  klicka “Bli pirat” till höger. Eller vill du “bara” hjälpa till (toppen!). Gå till “Att göra”.

Retorikkväll på Otrolig Onsdag!

Varje onsdag så har vi Otrolig Onsdag! på Ung Pirats kansli i Aspudden i Stockholm. På kvällens Otrolig Onsdag! så har vi besök av Drott som föreläser om retorik.

Vi livesänder detta via bambuser, ifall du vill titta på surfa in på http://bambuser.com/v/3166278

Kommentarer

aki skrev

Tjohoj,

Var kan man få mer info om julmiddagen ni planerar 12 dec? Får även utombölingar komma? Vad kostar det? Måste man anmäla sig innan?

//aki

Johan mlg Karlsson skrev

Hej!

Mer info kommer komma jättesnart!

Vi är inte helt säkra på hur vi vill göra, men den preliminära planeringen föreslår att alla ska få närvara, men de som inte är medlemmar i Ung Pirat Stockholmsdistriktet kommer få betala en mindre summa, troligtvis runt en hundralapp. 🙂