Vi gick ju fram lite i riksdags- och kommunvalen.  Nu väntar vår bästa arena nästa år, EU-parlamentet!  Från EU kommer ju beslut i många av våra kärnfrågor, nu jobbar vi t. ex. mot massövervakningsförslaget Chat Control, läs nedan. Bidra gärna –  Är du ny medlem – gå till  medlemssidan här och logga in med lösenordet som du hittar i ditt välkomstmail. Annars kan du få det hos stockholmsregionen@piratpartiet.se  Vill du bli medlem,  klicka “Bli pirat” till höger. Eller vill du “bara” hjälpa till (toppen!). Gå till “Att göra”.

Stockholm: Kallelse till Styrelsemöte

Nu är det dags för den nyvalda styrelsens konstituerande möte. Normalt sett så håller vi våra möten på Ung Pirats kansli i Aspudden, men den här gången tänkte vi prova på att hålla ett online-möte. Vi kommer hålla till på vår mumble-server som finns på mumble.piratpartiet.se. Mötet kommer hållas Tordagen den 21:a Mars 2013 klockan 20:30 och kommer hålla på i cirka 20 minuter.

Styrelsen har som policy att välkomna alla medlemmar att delta på styrelsemötena för att se hur vi jobbar och för att komma med förslag på förbättringar. Ifall du vill är du välkommen att logga in du med, eller ifall du hellre vill ta kontakt med oss via mail så är du välkommen att maila oss på stockholm.lan@piratpartiet.se.

Dagordning (odt)
Dagordning (pdf)
Kallelse (odt)
Kallelse (pdf)

Väl mött!

Johan Karlsson
Sekreterare
Piratpartiet i Stockholms län

Kommentarer

Inga kommentarer.