Nu är EU-valet över. Ingen succé vad gäller antal röster, men vi ger oss inte och satsar vidare, våra frågor blir allt aktuellare, verkar det. Sen var det en  hyfsad tillströmning av nya medlemmar i valrörelsen, vi är över 500 i stockholmsområdet nu. Välkomna alla nya och tack för att ni andra håller ut.
Är du ny medlem – gå till  medlemssidan här och logga in med lösenordet som du hittar i ditt välkomstmail. Vill du bli medlem,  klicka “Bli pirat” till höger. Eller vill du “bara” hjälpa till (toppen!). Gå till “Att göra”.

Stockholm: Kallelse till Styrelsemöte

Nu är det dags för den nyvalda styrelsens konstituerande möte. Normalt sett så håller vi våra möten på Ung Pirats kansli i Aspudden, men den här gången tänkte vi prova på att hålla ett online-möte. Vi kommer hålla till på vår mumble-server som finns på mumble.piratpartiet.se. Mötet kommer hållas Tordagen den 21:a Mars 2013 klockan 20:30 och kommer hålla på i cirka 20 minuter.

Styrelsen har som policy att välkomna alla medlemmar att delta på styrelsemötena för att se hur vi jobbar och för att komma med förslag på förbättringar. Ifall du vill är du välkommen att logga in du med, eller ifall du hellre vill ta kontakt med oss via mail så är du välkommen att maila oss på stockholm.lan@piratpartiet.se.

Dagordning (odt)
Dagordning (pdf)
Kallelse (odt)
Kallelse (pdf)

Väl mött!

Johan Karlsson
Sekreterare
Piratpartiet i Stockholms län

Kommentarer

Inga kommentarer.