Vi gick ju fram lite i riksdags- och kommunvalen.  Nu väntar vår bästa arena nästa år, EU-parlamentet!  Från EU kommer ju beslut i många av våra kärnfrågor, nu jobbar vi t. ex. mot massövervakningsförslaget Chat Control, läs nedan. Bidra gärna –  Är du ny medlem – gå till  medlemssidan här och logga in med lösenordet som du hittar i ditt välkomstmail. Annars kan du få det hos stockholmsregionen@piratpartiet.se  Vill du bli medlem,  klicka “Bli pirat” till höger. Eller vill du “bara” hjälpa till (toppen!). Gå till “Att göra”.

Stockholm kommer vara redo den 22:a mars 2015

@pp_sthlm (Twitter)

Hej!

Det ryker i alla kanoner när regeringen utlyser omval den 22:a mars 2015.

Just idag vet vi inte exakt hur Piratpartiet kommer agera, med en nyhalad partiledare och en purfärsk styrelse. Men oavsett vad som sker nu, så är detta en chans att ta revanch, där alla resultat kan bli bättre!

Piratpartiet i Stockholms län förmedlar härmed till resten av piratrörelsen i Sverige, styrelse och andra funktionärer att vi kommer så redo för omval. Vi tänker hjälpa er och arbeta tillsammans med alla er andra som vill kämpa för frihet, jämlikhet och integritet. Alla som vill bekämpa auktoritära och totalitära rörelser, som riksdagspartierna representerar mer än något annat idag. Vår fiende är just nu etablissemanget, de partier och organisationer som kollektivt och utan samvetskval nedmonterat i rask takt vårt fria samhälle. Vi måste bekämpa de som accepterat massövervakningen (Miljöpartiet 2008 och åter igen 2014), de som sabbar förutsättningarna för kulturskapare på internet och kväver oss i en skola som just nu bara är till för att göra oss till goda konsumenter.

Stockholms fria människor, ni som behöver en röst för människan; Piratpartiet kan med 1% av rösterna skapa ett andrum som skulle betyda att vi kan gå till val 2018 med helt andra förutsättingar än idag. Det skulle betyda att vi kan försvara den yttersta linjen och flytta fram fronterna. Försvaret mot Massövervakning, NSA, FRA, TTIP, MPAA och riksdagens kompromissvilliga, maktfullkomliga och pragmatiska kohandlare. För att inte tala om den annalkande bruna smeten som sväller i riksdagen.

Sverigedemokrater + valfri färg = brunt.

Mitt budskap är nu: Förbered dig. Anslut dig till andra pirater. Börja bygg dina nätverk och påminn dina vänner om att Piratpartiet måste stå redo.

Första chansen är ansluta till likasinnade pirater är att delta på Stockholms julbord måndagen den 8 december från kl 18:30! Kom dit!  Ta med dig piraten.

//Erik Lönroth, ordförande Stockholms län.

Kommentarer

LT skrev

Helt rätt! Det är bara att köra så gott vi förmår.
Förändringarna kommer aldrig till skott såvida inte vi som önskar dem resignerar och underlåter oss handling.
Jag tänker i vilket fall ta hand om mina vanliga XX vallokaler i Göteborg oavsett!