Vi gick ju fram lite i riksdags- och kommunvalen.  Nu väntar vår bästa arena nästa år, EU-parlamentet!  Från EU kommer ju beslut i många av våra kärnfrågor, nu jobbar vi t. ex. mot massövervakningsförslaget Chat Control, läs nedan. Bidra gärna –  Är du ny medlem – gå till  medlemssidan här och logga in med lösenordet som du hittar i ditt välkomstmail. Annars kan du få det hos stockholmsregionen@piratpartiet.se  Vill du bli medlem,  klicka “Bli pirat” till höger. Eller vill du “bara” hjälpa till (toppen!). Gå till “Att göra”.

Stockholm: Lathund för aktivister

Ahoy!

I kvällens Otrolig Onsdag! är det aktivistutbildning på schemat. För er som inte kommer att närvara finns det nu en lathund för aktivister, vilket är en sammanfattning av vad vi ska diskutera idag. Skriv ut den, laminera den, och ha med den då du far på events för att vara säker på att du inte glömt någonting. Dokumentet kommer att uppdateras efter kvällens slut, så passa på att göra det efteråt. 🙂
Lathund för aktivister

För er som vill delta på kvällens Otrolig Onsdag! så börjar det 18:30, är i Ung Pirat – Stockholms kansli på Styrbjörnsvägen 3 i Aspudden.

Här är ytterligare närliggande events
Årsmöte för nästan alla Ung Pirat-lokalavdelningar inom Stockholms län:
Ung Pirat – Stockholm och Ung Pirat Stockholmsdistriktet
Ung Pirat Södertörn
Ung Pirat Täby

Uppstartsmöte för Piratpartiet i Stockholms Stad
Paneldiskussion om E-Identifikation

Ring Emelie på 0728378494 om ni undrar någonting!

Kommentarer

Inga kommentarer.