Vi gick ju fram lite i riksdags- och kommunvalen.  Nu väntar vår bästa arena nästa år, EU-parlamentet!  Från EU kommer ju beslut i många av våra kärnfrågor, nu jobbar vi t. ex. mot massövervakningsförslaget Chat Control, läs nedan. Bidra gärna –  Är du ny medlem – gå till  medlemssidan här och logga in med lösenordet som du hittar i ditt välkomstmail. Annars kan du få det hos stockholmsregionen@piratpartiet.se  Vill du bli medlem,  klicka “Bli pirat” till höger. Eller vill du “bara” hjälpa till (toppen!). Gå till “Att göra”.

Stockholm: Pepparkaksbak

Skål med pepparkakor

God dag!

I går var det, förutom ett ordentligt oväder i Stockholm, ännu en Otrolig Onsdag!. Eftersom julen närmar sig var det inplanerat en myskväll med pepparkaksbak. Och mysigt blev det. Även jääääättemånga pepparkakor. Och om möjligt ännu mer snö.

Tråkigt nog gick varken kollektivtrafiken eller bilarna på vägarna som de skulle och det var inte många som hittade hit. Så vi har kvar tokmycket pepparkaksdeg. Känner någon sig manad att baka lite pepparkakor så vet ni var ni hittar degen. 😉

Ingen anledning att gråta över spilld snö över hela Stockholm. Nästa vecka blir det ännu mer mysigheter med julbord! Observera att julbordet inte kommer att vara på kansliet, utan på Telefonvägen 19. Ta tunnelbanan mot Fruängen och hoppa av vid Telefonplan så fixar det sig. Här finner ni Facebookevent samt anmälan. Glöm inte bort att sista anmälningsdag är den 12:e December!


Foto: Erik Närström

Kommentarer