Styrelsen har teambuilding

På söndag 12/5 kommer styrelsen i Stockholms län ha en teambuildingaktivitet som avslutas med lite bio och mat på kvällen.

Syftet med den här sociala aktiviteten är att skapa samsyn på hur vi som grupp ska fungera framöver, skapa förtroende och synliggöra vilka förväntningar vi har på varandra. Ja, och ha kul såklart. Det är viktigt.

Tanken är att under dagen lyckas med att formulera en värdegrund för oss i styrelsen. En grund som ska vägleda oss i vårt engagemang. Innehållet kan exempelvis hämta influenser från vårt princip program i Piratpartiet, men även från egna värderingar och ska konkretiserat i en kompakt form. Det ska bli roligt att presentera resultatet för alla medlemmar så att vi tillsammans kan diskutera det och färdigställa det som gemensam länsförening i Piratpartiet i sommar!

Sommaren är här! Kom ut och träffas, ta med er en grill och bränn lite skivor i en park (grilla). Ta med flygblad och tryck ut lite #nolltaxa och kampanja lite om fri kollektivtrafik vettja! Vi behöver bara 3%!

//Orförande Stockholms län

Kommentarer

Inga kommentarer.