Nu väntar vår bästa arena i juni, EU-parlamentsvalet!  Från EU kommer ju beslut i många av våra kärnfrågor, nu jobbar vi t. ex. mot massövervakningsförslaget Chat Control, läs nedan. Bidra gärna –  Är du ny medlem – gå till  medlemssidan här och logga in med lösenordet som du hittar i ditt välkomstmail. Annars kan du få det hos stockholmsregionen@piratpartiet.se  Vill du bli medlem,  klicka “Bli pirat” till höger. Eller vill du “bara” hjälpa till (toppen!). Gå till “Att göra”.

Tack Anna för allt!

Ett parti blir inte bättre än hur man behandlar sina egna.

respect

Som ordförande i Stockholms län vill jag å styrelsens vägnar tacka Anna Troberg för alla fantastiska insatser hon gjort för Piratpartiet. Fram tills nu och vidare.

Anna har skapat en ryggrad i partiet och visat med stora exempel på hur man står upp för värderingar. Värme, framtidstro och en enorm inre kraft.

Piratpartiet har behövt Anna och prägeln hon har satt på sitt ledarskap kommer färga partiets framtid för mycket lång tid framöver. Till det positiva.

Ingen pirat med självrespekt ska säga att Anna inte gjort mer än vad som kunnat föräntas av en enskild individ i ett så litet parti som vårt.

Piratpartiet har så mycket att tacka Anna för, något som måste sägas här och i andra sammanhang i Piratpartiet.

Visa den respekt Anna förtjänar genom att maila henne och berätta det för henne. Skicka ett varmt TACK!

Allt skitsnack som figurerar i media nu är partiets (och enskilda individers) tillkortakommande och inte Annas.

Jag talar för Stockholms läns pirater när jag säger: “Tack Anna. Tack så jävla mycket. Du var, är och kommer fortsätta vara fantastisk.”

//Erik Lönroth, ordföranden i Stockholms läns piratparti.

Kommentarer