Nu väntar vår bästa arena i juni, EU-parlamentsvalet!  Från EU kommer ju beslut i många av våra kärnfrågor, nu jobbar vi t. ex. mot massövervakningsförslaget Chat Control, läs nedan. Bidra gärna –  Är du ny medlem – gå till  medlemssidan här och logga in med lösenordet som du hittar i ditt välkomstmail. Annars kan du få det hos stockholmsregionen@piratpartiet.se  Vill du bli medlem,  klicka “Bli pirat” till höger. Eller vill du “bara” hjälpa till (toppen!). Gå till “Att göra”.

Valvaka och valstuga!

Nu är det sista veckan på årets sista valrörelse och det är dags att ge allt!
Äntligen har vi fått upp valstugan vid Sergels Torg, på Klarabergsgatan, nära Plattan och Åhléns city. Där finns det massor av valmaterial, valsedlar och väljare. Kom och häng med oss! Målet är att bemanna den kl 10-20 fram till valdagen och du är välkommen hit. Det är superkul att vara i valstugan och prata politik. Ingen tidigare erfarenhet krävs 🙂

Vi har också en valvaka inplanerad! Den kommer vara på The Flying Horse på Odengatan på valdagen, söndagen den 14:e september och börjar kl 18. Det finns ett facebookevent och det är öppet för vem som helst att joina, men anmäl dig gärna via facebook eller mejla elin.andersson@piratpartiet.se så vi har koll på ungefär hur många som kommer. Ifall vi behöver boka fler bord och så. Ta med en vän! 🙂

Vi behöver fortfarande hjälp med valsedelsutdelningen i Stockholms län. Gå gärna in på http://data.piratpartiet.se/Valsedelbokning/ och sätt upp dig på en vallokal eller två som du har i närheten. Det kan göra all skillnad att ta oss över 1%-gränsen som vi måste hålla oss över! Det vore också fantastiskt om du kan ringa din kommuns valnämnd och vänligen be dem att ta med Piratpartiets valsedlar i sin ordinarie utdelning. Det skulle minimera arbetsbördan för oss alla inblandade.

Vill du vara med i valrörelsen på något annat som helst sätt är det bara att komma förbi valstugan, mejla eller ringa undertecknad på 0768864180.

Glöm inte piratfika på tisdag, på Café Baresso vid Södra station 🙂

Ha det bäst och lycka till i valrörelsen!

Elin Andersson
Piratpartiet i Stockholms län

Kommentarer

Inga kommentarer.