Hej, på pp Stockholms stads hemsida kan du se artiklar och andra texter från pp:s försök att komma in i kommunen.

Aktivera dig

Hejsan!

Kul att du funderar på att bli aktiv (nåja, klickar på fliken i alla fall)!

Om du inte är medlem och vill bli det, gå till blipirat.nu  för att bli med i gänget  (0 kronor kostar det).

Vill du aktivera dig, kolla gärna på vår lista med aktivitetsförslag och gör det som passar dig bäst inom partiet. Inför valet 2018 ställer vi upp till kommunen i Stockholms stad. Se också stadens hemsida. Det blir många tillfällen att aktivera sej nu.  Vi har  regelbundna flygbladsutdelningar på Sergels torg en gång i månaden framöver, bland annat med ett blad mot de kommande statliga trojanerna, som du ser här. Har du tillgång till skrivare kan du skriva ut några A4-pdf och sätta upp. För andra utåtriktade aktiviteter, som till exempel lobbying och insändarskrivande, kolla gärna  här för tips på bl.a mailadresser till medier politiker man kan skriva till och hur.

Förutom det, om du kan bidra med en central lokal att träffas i, ett fordon att transportera med, ett penningbidrag (se Donera) eller utrustning vi kan behöva för manifestationer mm så hör gärna av dej också.

Självklart går det att aktivera sig utan att faktiskt vara medlem. Är du medlem och vill ta lite mer ansvar så finns det alltid många event och projekt som behöver extra hjälp. Maila så får du information om vad som är aktuellt.

Maila stockholmsregionen@piratpartiet.se om du vill anmäla att du vill vara med, bidra eller fråga något eller tipsa oss om något eller….